Publicerat

Psaltaren 81:3
Stäm upp i musik, slå på tamburin, spela ljuvligt på lyra och harpa!
I Lyckebokyrkan kan du höra mycket variation av musik. En söndag ljuder orgeln eller flygen, nästa spelar lovsångsteamet och en tredje är det en jazzartist. Utöver musiken som spelas i gudstjänsterna så består Lyckebokyrkans musikliv i huvudsak av kören Sångcompaniet samt musikskolan. Båda dessa leds av vår musikpedagog Elisabeth Odebäck.

Sångcompaniet

Alla kan sjunga, är vår inställning. Vi träffas varje måndagskväll kl 18:30. Kören räknas som en studiecirkel, men man kan komma med när som helst i terminen. Du kommer fort in i sångerna och gemenskapen. Det är okej att komma och sitta med också, utan att sjunga, om man vill kolla upp vad det är för något… Du är välkommen att slinka in!

Musikskola

Lyckebokyrkans musikskola är under ledning av Elisabeth Odebäck. Hon har en lång erfarenhet som sångerska och har sjungit tillsammans med rikskända artister i konserter och på turnéer. Hon har lett körer i över 15 år. Elisabeth ger sånglektioner och undervisar även i brukspiano. Vill börja ta lektioner från Elisabeth kontakta henne på elisabeth@lyckebokyrkan.se.

Lovsångsteamet

Den som tycker om att lova herren med sång och musik får möjligheten att göra det i vårt lovsångsteam. Vill du vara med och öva och sjunga med oss så hör av dig till Malin på 0701570430. Ta med ditt instrument eller din sång och kom!