Publicerat 

Idrott

Välkommen till

Lyckebokyrkans idrottsförening

 

Lyckebokyrkans Idrottsförening är en växande liten förening som startades 2011. Föreningen består av två sektioner, gymnastik och volleyboll. 

Ledord för föreningen är gemenskap och glädje.

Inom gymnastiksektionen har vi grupper för barngymnastik, artistisk gymnastik samt parkour. Flera gemenskapsfrämjande aktiviteter anordnas varje termin, såsom tex lek- och festkvällar, kanotpaddling och gymnastikresor.

Tränare och ledare arbetar helt ideellt och erhåller inga arvoden. Detta för att medlems- och träningsavgifter ska kunna hållas så låga att även socioekonomiskt utsatta familjer ska ha råd att träna i vår förening.

Gymnastik

Storvretagymnasterna är en sektion i Lyckebokyrkans Idrottsförening. Där erbjuds grupper från 4 år och ända upp tills du inte känner att du vill träna längre. För de yngsta gymnasterna är fokuset på att bygga upp den styrka och motorik som behövs för att klara de olika redskapen och övningarna som finns inom AG, men också såklart hitta träningsglädjen. När man kommer upp i de svårare grupperna så finns möjligheten att börja tävla inom Kvinnlig AG. 

Läs mer om våra grupper och verksamhet på vår hemsida. 

Gymnastikens hemsida

Parkour

Storvreta parkour är en sektion i Lyckebokyrkans Idrottsförening. Hösten 2014 började några medlemmar med att träna parkour/freerunning och tricking övningar på gymnastikens måndags- och onsdagsträningar. Efter att intresset ökade så börjades de utbildas tränare och nu finns det träningar för olika åldrar och förkunskaper. 

Läs mer om våra grupper och verksamhet på vår hemsida. 

Parkourens hemsida

Volleyboll

Storvreta Beach Club är en hittills den minsta sektionen i Lyckebokyrkans Idrottsförening, men inte med mindre potential för det. Under de varma delarna av året så träffas en grupp volleybollintresserade för att spela tillsammans. Denna grupp består både av amatörer och mer erfarna spelare. Nivån på spelet och träningen är upp till gruppen men gemensamt för varje träff är att det finns mycket glädje och skratt. 

Vill du veta mer eller vara med och spela/träna kontakta Daniel på 0736262910 eller gå med i Facebookgruppen för att få mer information.