Gudstjänster – omstart!

Publicerat

Nu står vi inte ut längre utan gudstjänster. Samtidigt behöver vi alla fortsätta att hålla viss sociala distans. Vi löser detta i sommar genom att ha friluftsgudstjänster och hålla trygghetsavstånd på minst 2 meter till andra än familjemedlemmar. Kl 10 varje gång.

Premiär 14 juni i familjen Berglunds trädgård, Fullerö Ekebylund 793. Ta med egen stol och eget fika. Undvik att parkera nära pga brist på P-platser.

Den 28 juni håller Öbergs i gudstjänsten och den 5 juli står jag för innehållet. Vi samlas utanför kyrkan i båda fallen, och där ges instruktioner.

12 juli ses vi i familjen Lasts trädgård på Neptunusvägen 11, och 26 juli är Hjelmstedts trädgård på Gavelvägen 1 vår tillfälliga kyrka.

Vill du hålla en gudstjänst i sommar någon av de söndagar som inte redan är bokade? Hör av dig till pastor Ingela.