Publicerat

Musik

Lyckbokyrkans musikliv består i huvudsak av kören ”Sångcompaniet” samt Musikskolan. Båda dessa leds av vår eminente musikpedagog Elisabeth Odebäck. Har du några frågor, eller vill anmäla dig till musikskolan, kontakta henne på:
elisabeth@lyckebokyrkan.se

Sångcompaniet

Alla kan sjunga, är vår inställning. Vi träffas varje måndagskväll kl 18:30. Kören räknas som en studiecirkel, men man kan komma med när som helst i terminen. Du kommer fort in i sångerna och gemenskapen. Det är okej att komma och sitta med också, utan att sjunga, om man vill kolla upp vad det är för något… Du är välkommen att slinka in!

Musikskola

Elisabeth Odebäck har en lång erfarenhet som sångerska och har sjungit tillsammans med rikskända artister i konserter och på turnéer. Hon har lett körer i över 15 år. Från och med hösten 2011 ger hon sånglektioner i Lyckebokyrkans musikskola. Elisabeth undervisar även i brukspiano.

Lovsångsteamet

Den som tycker om att lova herren med sång och musik får möjligheten att göra det i vårt lovsångsteam.